sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Poltettu umbra ja keltaokra!

Värikollaasit 4
 poltettu umbra ja keltaokra 



Kuvasta löytyy Koirusmurusen lelut, kukkia, maustekakku jonka tein viikonlopuksi (fariinikakku). 
Toi ihana kastelukannu lähti mukaan yhdeltä espanjan reissulta, se löytyi eräästä pikkukaupasta. 
Hypistelin sitä ihastuneena, ensin jätin sen ostamatta mutta palasin takaisin ja iloitsen että tein niin, tykkään siit kovasti.  
Muumipurkin sain lahjaksi ja toi ihana koirusmurunen on Päivi Vesterbacan acca liikkeestä Kristiinankaupungista.
Noi upeat sinapinkeltaiset kukat on sit ihania <3

Tällänen mun kollaasini 
Täältä löytyy muiden upeat kollaasit aiheesta


Fariinikakun ohje 
2 munaa
400g fariinisokeria
1tl kanelia
1tl neilikkaa
2tl kardemummaa
tai n.2 ruokalusikallista piparkakkumausteseosta 
100g voita/marg.
2dl kermaviiliä
4,5dl vehnäjauhoja 
tai gluteeniton jauho
1,5tl sooda
(1dl rusinoita/ kuivattuja hedelmiä)

Voitele vuoka ja korppujauhota 
Sulata marg.
Vatkaa munat ja fariinisokeri kevyesti 
Lisää sulatettu rasva
Lisää mausteet ja kermaviili,
jauhot ja niihin sekoitettu sooda 
(sekä rusinat/kuivatut hedelmät)
Paista uunin alimmalla tasolla
175 astetta
(50)-60 min

(tuli muuten tosi hyvää gluteenittomana myös. Kannattaa paistaa 60min)