sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Katajat ja muut..=)

Aamupäivällä haravoin pihaa ja kun asumme metsän vierellä, täällä kasvaa katajoita. Upeita marjojakin löytyi niistä. Osa kypsiä tummia, osa raakileita. Eivätkös ookkin upeen näkösiä? =) sadepisarat pinnassaan niistä tulee herkun näköisiä! =)
Iltapäivällä saatiin lapset koirineen sekä mummi ruokavieraiksi. Vauhtia riitti siis! =)
Tässä tytön koira ja meidän Romi..käytiin metsässä lenkillä. 
Ja tämä muru tässä on pojan sulonen vilpertti =)

Uskon kautta...

Aamulla oltiin ajateltu mennä seurakuntaan, mutta muistinkin että oltiinkin kutsuttu lapset koirineen ja mummi syömään, joten olikin ruokapuuhia tiedossa ja mikäs siinä..ihana aina nähdä omaa perhettä! ♡

Ystävä sitten lähetti raamatun paikat josta kirkossa puhuttiin..2 lukua hebrealais kirjeestä 11-12 

Vuosia kirjoitin raamattu päiväkirjaa..sanat ja paikat jotka koskettivat omaa sydäntä kirjasin vihkoihin ylös. Vieläkin vihot ovat tallessa vuodelta 1985 asti. Monesti niitä luen ja suren vain sitä etten kirjoittanut enempää omia tuntemuksiani niihin..no koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tekemään niin..ehkäpä jo huomenna! 

Nämä kyseiset jakeet jotka tossa alapuolella ovat, ja jotka sisältyvät tuohon mitä tänään kirkossa puhuttiin, olin kirjoittanut monien kuukausien, vuosien kohdalle..niin puhuttelevia ne olivat ja ovat. Ne ohjaavat katsomaan Jeesukseen..voittopalkintoon..taivaaseen. Mooseskin päätti palvella Jumalaa mielummin kuin nauttia rikkauksistaan. Mooses ikäänkuin näki jo taivaan..ja sen kaiken mitä kuoleman jälkeen Jeesuksen omalla on edessä..siksi hän piti Kristuksen pilkan suurimpana aarteenaan ja luki roskaksi Egyptin aarteet..
Ja siihen minäkin käännän katseeni, voittopalkintoon..tänäänkin! 

"Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä. Hän otti mielummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa. Katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti (hebr 11:24-26)

KOSKA HÄN IKÄÄNKUIN NÄKI SEN MIKÄ OLI NÄKYMÄTÖN 

Uskon kautta he voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa" (hebr:11:34)



Aamulenkkiä.. =)


Saatiin eilen aamulla tytön koirus oman koiruksen kaveriksi ja päätettiin tehdä pitkä metsälenkki, mulla tietty känny taskussa valmiina kuvattavia odottamassa =)
Aurinko paistoi upeesti mutta tosi kova ja aika jäätäväkin tuuli oli. Koirukset nauttivat lenkistä kuten mekin. Mun pikku flunssanpoikanen päänsärkyineen pikkusen haittas kulkua, mutta rauhallinen ulkoilu teki päälle terää eikä flunssakaan näyttänyt siitä pahaa tykänneen =)

Löysin tietysti upeita leskenlehden nuppuja ja olihan niitä tietty kuvattava =)


Ja sinivuokkojakin tietysti näkyi metsässä, lehtien alla piilossa..vähän raivasin lehtiä pois edestä jotta edes pikkusen paremmin näkyvät kuvassa.

Mitäs sanot tästä koivukujasta? Onkohan joskus aikoinaan kujan päässä ollut upea talo?
Ja miten kaunis onkaan tämä kuja keväällä ja kesän alussa, otankin uuden kuvan silloin ja sitten näet =)



 Sydämiä löytyy kaikkialta, monenlaisia muotoja..mihin vain katsot voit niitä nähdä. Taivaalle Isä muodostaa pilvistä sydämen muotoisia, kuin kertoakseen että olemme hänen sydämellään. Tässä näet joitakin sydämiä joita olen kävely lenkeilläni löytänyt =)





Pirteetä sunnuntaita! ♡